Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlkokulu


Vizyon: Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak.

Misyon: • İlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimizi; ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak. • Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. • Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak. • Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Akademik Başarılar: . Ortaöğretime öğrenci yerleştirmede il ortalamasının üzerinde yerleştirme oranları. . DPYB sınavlarında yüksek oranlarla kazanma. Sosyal, Sportif ve kültürel başarılar: . Kız Futbol Türkiye 1. liği ve 3. lüğü . Kız voleybol İl, Bölge birincilikleri (10 kez) ve Türkiye yarı finali katılımları . Badminton İl ve Bölge birincilikleri . Güreş Türkiye İlk Üçü . Erkek Futbol ilçe ve il dereceleri . Atletizm, kros v.b. bireysel dereceler . bu ve bunun gibi bir çok alanda 100´ü aşkın başarı 1999 yılında açılan ve kısa tarihinde gerek akademik alanda gerek diğer alanlarda adını bölge ve ulusal düzeyde duyurmuş bir okuluz.

Saatler: 08:30 - 14:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi , Voleybol , Dart , Futbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus Projesi

Telefon - 0462 871 69 32

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gurhanyardim.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAHALLESİ ŞHT. ÖĞRTM. GÜRHAN YARDIM İLKOKULU 61800 BEŞİKDÜZÜ TRABZON

Öğretmen :25
Öğrenci :423
Derslik :21
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4500
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Trabzon ilinin 45 km batısında Giresun sınırında bulunan ilçemiz 21000 nüfusa sahip şirin bir sahil kentidir. eğitim ve gelişmiş kültürü ile bilinen ilçemiz öğretmen lisesinden yetişip ülke geneline yayılan öğretmenler vasıtasıyla yaygın olarak tanınır ve sevilir. plajı, doğası, yöresel yemekleri ve sahil restoranlarıyla da son zamanlarda tercih edilir hale gelmiştir. eğitim yuvası olarak bilinen ilçemizde neredeyse her derece ve türden eğitim kurumu bulunmaktadır.

Adres - FATİH MAHALLESİ ŞHT. ÖĞRTM. GÜRHAN YARDIM İLKOKULU 61800 BEŞİKDÜZÜ TRABZON

Ulaşım KARA VE DENİZ YOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 45 Km İlçe Merkezine 0 km